גלידת רולדה בטעם תות ווניל / מרים

    עפר גדנקן No Comments on גלידת רולדה בטעם תות ווניל / מרים

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    חומרים לשכבה הורודה:
    • 1 שמנת מתוקה
    • כוס וחצי מחית תותים (תותים טחונים בבלנדר)
    חומרים לשכבה הלבנה:
    • 3 ביצים
    • 1/2 כוס סוכר
    • 1 שמנת מתוקה
    • ו אינסטנט פודינג ווניל של עלית

    אופן ההכנה:
    • לשכבה הורודה:
    • להקציף את השמנת
    • להוסיף את מחית התותים
    • לשטוח בתבנית תנור
    • להקפיא למשך שעה
    • לשכבה הלבנה:
    • להקציף 3 חלבונים עם סוכר
    • להוסיף את השמנת ופודינג
    • להוסיף את החלמונים
    • לשטוח מעל השכבה הוורודה
    • להקפיא חצי שעה
    • להוציא מהמקפיא ולגלגל לרולדה
    • אם זה מדי קפוא להמתין מס' דקות להפשרה קלה ואז לגלג.



    0 תגובות